Kolla!

Projekt

Nedan visar vi tre exempel på projekt vi har gjort. Har du frågor eller vill du se fler saker vi gjort? Skicka ett mail eller slå oss en signal så berättar vi mer!

Word Ahoy!

Word Ahoy! är ett underhållningsspel utvecklat åt Miljonlotteriet. Spelet är en blandning av klassiska ordspel och sänka skepp. Du utmanar dina vänner och försöker skapa så bra ord det går på ditt bokstavsbräde. Spelaren med bäst ord får möjlighet att skjuta på motståndarens skepp.

 

Spelet innehåller användarhantering, onlinespel, offlinespel, chat, belöningssystem, pushnotiser, platstjänster och reklamtjänster. Inne i spelet har man även möjlighet att köpa och få skraplotter.

 

Word Ahoy! är ett spel utvecklat för iOS, och du hittar det här!

Volvo Eco Challange

'Eco Challange'  är ett spel utvecklat tillsammans med våra vänner på StageIT för Volvo Lastvagnar. Kunden ville ha en simulator som visade lastbilens nya design och köregenskaper.

 

Mässbesökaren sitter i den färdiga simulatorn i en riktig lastbilsstol, med riktig ratt, pedaler och växelspak. Användaren kör genom ett alplandskap, och får under resans gång information om fordonets nya funktioner och finesser.

The Jump: Escape the city

The Jump: Escape The City är ett gratis-spel släppt för iOS och Android-telefoner och surfplattor. Som spelare ska du överleva en fartfylld jakt i en svävarfarkost genom staden Monopolis.

 

Detta actionfyllda mobilspel innehåller snygg 3d-grafik, ett roligt spelkoncept, enkla touchkontroller och ett tempofyllt soundtrack från superproducenten DJ Poet, främst känd som DJ i Black Eyed Peas.

 

Ett race kan ta 5 minuter, men inget är det andra likt. Spelaren kan inför varje lopp köpa powerups, och för varje race du kör tjänar du mer pengar. Spelet har ett intelligent poängsystem, nationella och internationella topplistor, prestationsbaserade utmaningar, och ger dig också möjligheten att dela dina bedrifter via sociala medier.

 

The Jump: Escape The City är designat och producerat tillsammans med det irländska företaget Gone Gaming Ltd.

 

Räven AB

info(at)ravenab.se

Telefon: +46(0)31-789 00 01

Korsgatan 10

411 16 Göteborg